2012-08-01 09:00:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - újdonságra vágyik

Napi horoszkóp augusztus elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Úgy érzi, a társa nem érti meg igazán, mintha egy idegennel osztaná meg az életét. Nem biztos, hogy ez így van, lehet, hogy csak felszínes dolgokban van önök között egyet nem értés. Tépelődés helyett járjon inkább utána!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Lépjen végre túl a múlt sérelmein, mert azokkal csak folyamatosan mérgezi az életét. Persze, azért jó lenne, ha az, aki megsértette, ehhez hozzásegítené. Ám ha nem, akkor se őrizze a bánatát, mert ezzel csak "frissen" tartja a sebeit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma mindenre képesnek érzi magát: semmi sem jelent akadályt, vagy lehetetlent. Nagyon energikus, és ezért tényleg hihetetlen alkotásokra képes. Különösen a művészetek terén alkothat nagyot. Ha más nem, a szakácsművészetben.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az egészségére is gondolnia kellene végre, bármily sodró is az élete. Eddig talán nagyvonalúan elsiklott a rossz fogak, vagy a folytonos fülzúgás felett. Ma végre emelje fel a telefont, és kérjen időpontot a megfelelő szakorvostól!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Jót tenne önnek egy kis elvonulás. Nemcsak a teste kívánja meg a pihenést, de a lelke is a folyamatos rohanás áldozata lett. Egy régi, kedves helyszínen tett látogatás felébresztheti önben annak emlékét, ki is ön valójában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valaki egy kényes ügyben kéri tanácsát: talán jobb lenne tartózkodóan viselkednie. Még, ha nem is fogadja meg az illető a tanácsot, akkor is szemére vethet utólag dolgokat. Emlékeztesse, hogy a döntést neki kell meghoznia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Legszívesebben lustálkodna, vagy egy jó könyvvel töltené az idejét. Sajna, erre ma aligha van esélye. Mindent az ön nyakába varrnak, és nem csak a munkahelyén. Az otthonában is ön a családfő tartóoszlopa. Csak össze ne roppanjon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jobban tenné, ha végre kimutatná az érzéseit annak, akit legjobban szeret. Ha akkor teszi, amikor az kétségbeesésében már másfelé nézegetne, az már késő. Ilyen az emberi természet: mindig csak a veszteséget érzi meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Derűs hangulatban telik a napja, szinte semmi és senki sem tudja felbosszantani. Talán azért is van ez így, mert rájött, hogy ami leginkább bosszantja, az lelkének tükre csupán. Mindig az fáj, amiben túlságosan magunkra ismerünk.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Újdonságra vágyik, és ehhez legegyszerűbben az új barátságokon át vezet az út. Kicsit mozduljon ki otthonról, éljen társasági életet, vegyüljön el az idegenek között. Ma könnyen találhat új barátokat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Lágyítson a szívét borító jeges páncélon. Amennyire megvédi ez önt, éppen annyira el is választja a másik emberektől. A szokásos lazasága, emberbaráti derűje is néha csak álca. A régi szerepek mára már rosszul állnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napot szánja a kikapcsolódásnak. Vagy legalább az estéjét. Talán észre is veszi magán, hogy a megszokottnál lassabban tudja végezni a dolgait, folytonosan elkalandozik, ábrándozik. Az esze máshol jár. Ahol a szíve.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: